Vielse & Offisielle bilder

Ca.3 timer fotografering under vielsen og bryllupsfotografering for de offisielle bildene på bestemt location. Dette gir 150 - 200 høyoppløselige, ferdigredigerte bilder som leveres til brudeparet i etterkant av bryllupet i et passordbeskyttet nettgalleri.

10.000 kr

Halvdagsfoto

Halvdagsfotografering av bryllup. 5 - 6 timer fotografering. Dekker forberedelser, vielse, gruppebilder etter kirken om ønskelig, bryllupsfotografering og mottakelse ved middagen. Dette gir ca. 300 - 350 høyoppløselige, ferdigredigerte bilder.

15.000 kr

Full pakke

Jeg følger dere fra morgen til kveld, og møter allerede opp under brudens forberedelser til brudevalsen.
10 timers fotografering.

Ta kontakt for mer informasjon!

Kontakt meg

Portrett, Konfirmasjon & Familie

1 time fotografering utendørs i naturlige omgivelser. I etterkant får du tilgang til de beste bildene, og kan plukke ut de 10 du liker best. Dersom du liker flere, koster hvert bilde 300 kr ekstra.

4000

SPØRSMÅL OG SVAR

Møter vi deg før fotografering?

Hvor fotograferer du?

Får man alle bildene?

Kan jeg booke på søndager?

Hvilket kamera bruker du?

Lager du takkekort og fremkaller bildene?

SPØRSMÅL OG SVAR

Møter vi deg før fotografering?

Møter og samtaler i forkant av fotografering er selvfølgelig inkludert i alle pakkeløsningene. Jeg vil gjerne møte dere og bli litt kjent før vi fotograferer. Det er viktig for meg at vi kan bli litt kjent, og at jeg får et innblikk i hva dere ønsker og ser for dere. Dersom et fysisk møte ikke lar seg gjøre, kan vi gjerne ta det på FaceTime, Skype eller en annen tjeneste over Internett.

Hvor fotograferer du?

Jeg bor i Oslo, men det er ikke noe problem for meg å komme til andre byer. Reise utenfor Oslo kommer som tillegg i prisen.

Får man alle bildene?

Nei, hver pakke har et maksimum. Dersom man ønsker bilder utenfor denne rammen koster det ekstra. Jeg vil også legge til at bildene blir tatt i et format som ikke alle har mulighet til å åpne. Bildene redigeres og eksporteres med høy kvalitet for både nett og print.

Alle bildene dere får kan brukes fritt til privat bruk og i sosiale medier.

Kan jeg booke på søndager?

Ja, selvsagt! Send meg en melding med datoen du ønsker fotografering.

Hvilket kamera bruker du?

Jeg bruker Canon 5D Mark III.

Lager du takkekort og fremkaller bildene?

Dere står fritt til å fremkalle bilder selv. Jeg kommer gjerne med tips!


ønsker du mer informasjon?