Kontakt meg

Bruk kontaktskjemaet for å booke fotografering eller hvis du bare ønsker mer informasjon. Jeg ser frem til å høre fra deg! :)

Nedenfor ser du alle datoene som allerede er booket:

11.09.2020 - 13.09.2020
20.08.2021 - 22.08.2021
17.09.2021 - 19.09.2021

Ofte stilte spørsmål

Kan vi møtes før fotograferingen?

Møter og samtaler i forkant av fotografering er alltid inkludert i pakkeløsningen du velger. Jeg vil gjerne treffe dere og bli litt kjent før vi skal ta bilder. Dersom det er vanskelig å møtes fysisk, er jeg alltid tilgjengelig på telefon, FaceTime eller Zoom / Skype.

Skriver vi kontrakt?

Ja! :) Når vi møtes i forkant av fotografering skriver vi kontrakt, slik at det skal være trygt for begge parter.

Når mottar vi bildene?

Dette står i kontrakten vi skriver.

Får vi alle bildene?

Nei, jeg har skrevet hvor mange bilder du får i hver pakkeløsning. Selv om det blir tatt mange bilder under for eksempel bryllup, vil dere dessverre ikke få alle bildene - men dere vil få de beste! :)

Kan vi redigere bildene selv?

Nei. Den største delen av fotografering er faktisk det som skjer etterpå, altså redigeringen. Dere får alltid høyoppløselige, ferdige redigerte bilder i etterkant. Det er heller ikke lov til å redigere bildene på noen som helst måte etter dere har mottatt bildene. Dersom du ønsker et bilde i sorthvitt for eksempel, kan du bare si ifra så ordner jeg det :)

Kan du filme?

Jeg kan filme og redigere film hvis dette er noe dere ønsker. Når det kommer til bryllup får jeg dessverre ikke gjort begge deler, da jeg bare er én person. Primært tilbyr jeg fotografering i bryllup, og ikke film. Dersom det gjelder annen type fotografering, for eksempel bursdag eller fest, kan jeg filme.